Tractament de l’aigua


Siguem coherents amb l’aigua de la nostra piscina

Cada cop ens tornem més exigents amb l’aigua que forma part del nostre dia a dia, ja sigui a la dutxa, la rentadora, l’alimentació, etc. Això fa que els sistemes de descalcificació i osmosi siguin cada vegada més comuns a les nostres llars.

L’aigua és un dissolvent universal; durant tot el cicle, interactua amb tots els elements de la Terra. Desafortunadament, durant aquest procés, es contamina degut a agents externs, com la indústria, pesticides, etc. Per això, tota l’aigua de consum ha de ser tractada per obtenir uns paràmetres mínims de potabilitat que l’administració garanteix. Tot i això, l’aigua presenta símptomes de contaminació que poden afectar negativament la nostra salut i les instal·lacions de les nostres llars.

El nostre servei tècnic estudiarà la planta de tractament d’aigües , descalcificadors i/o osmosis, esfereïdors, etc., més adequats a les teves necessitats .

Demana’ns informació i assessorament per gaudir d’una aigua de qualitat, ja sigui domèstica o industrial.

Com mantenim la qualitat de l’aigua de la vostra piscina?

  • Sistemes autònoms integrals

Hi ha sistemes automàtics molt eficaços per aconseguir la màxima autonomia de la piscina. L’electròlisi salina i la regulació automàtica del pH són cada vegada més comuns a les piscines.

  • Cloració salina

Pel que fa a la cloració salina, és important tenir en compte que les aigües amb contingut de sal són antisèptiques, utilitzades especialment per al tractament de malalties als ulls, pell i nas. A més, aconseguim mantenir la mateixa aigua durant més anys gràcies a l’absència de subproductes, ja que es tracta d’un tractament on només afegim sal a l’aigua, amb el consegüent estalvi econòmic i ecològic.

  • Neteja fons automàtics

Altres eines molt valorades són els robots automàtics que fan la neteja del fons de la piscina i les parets, amb el consegüent estalvi de temps i aigua.

  • Tractament per ultraviolats

El tractament per ultraviolats, per si mateix, no garanteix un residual de desinfectant a l’aigua; no obstant això, els seus avantatges en l’estalvi de productes desinfectants i l’eliminació de patògens sense necessitat d’afegir més productes químics a l’aigua són reconeguts a tot arreu, especialment a les piscines d’ús públic.

Traduir